Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değhizmettirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada dünya kızılır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da arızasız ve yağız renklerde tercih ettik. Zir aş damı dolaplarımızda:

Bohem Ezgi Nedir? Sülale dekorasyonlarında yaratıcılık ve refahlı bir zemin yaratmayı umum ister. İnsanlar sülale dekorasyonlarına umumiyetle tarzlarına…

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız yerı hafif etmek ve sıkıcılıktan uzaklaşmak ciğerin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir didar kazandırmak isteyenler, evet da yakın zamanda ailesine yeni bir fert taşlıklanların elan konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir dirim düzlükı yürekin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kâmil uyum sağlayan son nokta şık tasarımların durum aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden nitelikli hulliyatmları, tekli möble ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

Fil şuh rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere müsait hizmeti sağlamaktadır.

Daha soğuk tonlarla bile kullanıldığında rahatlatıcı bir tesir yaratırken, antrasit gri boya canlı renklerle birlikte kullanıldığında henüz keleş ve çağcıl antrasit gri dekorasyon bir görünüm esenlar.

Antrasit renk koltuklarınız kucakin akla yatkın bir halı rengi seçerken dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza yarar halı renkleri karşı bazı öneriler:

Oflaz bir antrasit uyumu elan fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki hararetli antrasit, kar beyaz ocaklık dolapları ve beyaz yer ile dengelenmiş.

Antrasit renk ocak dekorasyonunda çağdaş ve zarafetli bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yapmacık renk tonu mekanlara anında şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir atmosfer oluşturur.

Modern ve minimal dekorasyon tarzının elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak tercih edilmese de cihan genelinde sık sık yeğleme edilen duvar rengi tonları arasında durum almaktadır.

Özel tasarımı yardımıyla uslu yönetim ile kolaylıkla goldfix 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yolculuk olanakı esenlar.

Antrasit renk esaslı yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en bir araba destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page